Denní MENU

25.3. - 29.3.2019

Pondělí Polévka Zásmažačka
25.3. A Hovězí guláš, houskový knedlík
  B Kuřecí srbské rizoto sypané sýrem
                       C Vepřová játra na roštu, hranolky
 
Úterý Polévka Slepičí vývar s těstovinou
26.3. A Buřtguláš, čerstvé pečivo
  B Smažené žampiony, vařený brambor
  C Kuřecí směs SOKOLOVNA, krokety
 
Středa Polévka   Zelná s klobásou
27.3. A Znojemská hovězí roštěná, rýže
  B Penne s kuřecím masem na kari a smetanou
  C Kuřecí steak FLORIDA, americký brambor
 
Četvrtek Polévka Jarní zeleninová
28.3. A  Rajská hovězí pečeně, houskový knedlík
  B Studentský  řízek, domácí bramborový salát
  C Zapečené šunkofleky, sterilovaná okurka
 
Pátek Polévka Gulášová
29.3. A Kuřecí maso na paprice, rýže
  B Ovocné knedlíky s cukrem, máslem a tvarohem
  C Čevabčiči, vařený brambor, hořčice, cibulka
                                                                 
 Informace o alergenech poskytneme po telefonu nebo na provozovně. Telefon 731 581 488